LANSERING: SIRI FOSSING blir bokbadet og signerer sin nye bok «UTEN SAMTYKKE» i BOKHUSET i Tvedestrand lørdag 27. november kl. 13:00.

Arrangementet i Bokhuset i Tvedestrand sentrum byr på en uhøytidelig samtale mellom Stein Kåre Kristiansen og forfatteren. Vi kan regne med at det blir både spørsmål knyttet til Tvedestrand som åsted for brutale drap, iveren etter å debutere som krimforfatter og hvordan det er å kombinere journalistjobb, forfatteryrket og administrere familien. Intervjueren har selvsagt førstehånds kjennskap til «Life behaind the Scenes», for å si det slik.

Siri Fossing (f. 1971) bor og jobber i Tvedestrand. Hun er journalist i Tvedestrandsposten. Med romanen «Uten samtykke» debuterer hun som krimforfatter, og hun gjør det kreativt, engasjerende og overbevisende.

Kvinne drept i Tvedestrand
Våren er kald og sommeren lar vente på seg i den døsige sørlandsbyen Tvedestrand. Men både befolkningen og lokalavisa våkner til liv når en kvinne blir funnet drept. Politiet har få spor å gå etter, og etterforskningen er tidkrevende. Etter hvert får politiet flere alvorlige hendelser på bordet.

Farlig nysgjerrig
Journalist Emilie Engen i Stranna Blad har flyttet hjem fra Oslo. Hun sliter med å finne fotfeste i sin nye tilværelse. Når avisa får en drapssak å dekke, går hun sine egne veier for å finne svarene på hva som har skjedd i skyggesidene i byen sin. Men det er vanskelig å se hva og hvem som skjuler seg i det mørkeste mørket.

Kjenner vi naboen?
Dette er en velskrevet og handlingsmettet kriminalroman med en historie som viser at mennesker kan skjule mange hemmeligheter og mørke handlinger. At skyggesidene i en lys og trivelig sørlandsby kan være så mørke, er ikke usannsynlig, men folk flest ønsker ikke å tenke det verste om sine naboer og bekjente – for i småbyene kjenner jo alle alle – eller gjør man det?

Allerede en salgssuksess
Krimboka ble allerede etter bare en uke i salg en salgssuksess, og Norli kan rapportere om stor etterspørsel og godt salg. Boka er selvsagt mulig å kjøpe i de fleste av landets bokhandlere og på nett. Tvedestrand bokhandel (i Bokhuset) har tatt inn en god stabel bøker i og med at det forventes stor etterspørsel både i forbindelse med arrangementet i på Bokhus-scenen kl 13 lørdag 27/11, og i forbindelse med julegateåpningen og tenning av julegrana i Tvedestrand sentrum.

 

Foto: Ida Monrad Haugen

Omslagsdesign: Ida Monrad Haugen