SIRI FOSSING signerer sin nye bok «UTEN SAMTYKKE» hos Norli på Grisen i Tvedestrand lørdag 20. november kl. 12:00 til. 14:00.

Siri Fossing (f. 1971) bor og jobber i Tvedestrand. Hun er journalist i Tvedestrandsposten. Med romanen «Uten samtykke» debuterer hun som krimforfatter, og hun gjør det kreativt, engasjerende og overbevisende.

Kvinne drept i Tvedestrand
Våren er kald og sommeren lar vente på seg i den døsige sørlandsbyen Tvedestrand. Men både befolkningen og lokalavisa våkner til liv når en kvinne blir funnet drept. Politiet har få spor å gå etter, og etterforskningen er tidkrevende. Etter hvert får politiet flere alvorlige hendelser på bordet.

Farlig nysgjerrig
Journalist Emilie Engen i Stranna Blad har flyttet hjem fra Oslo. Hun sliter med å finne fotfeste i sin nye tilværelse. Når avisa får en drapssak å dekke, går hun sine egne veier for å finne svarene på hva som har skjedd i skyggesidene i byen sin. Men det er vanskelig å se hva og hvem som skjuler seg i det mørkeste mørket.

Kjenner vi naboen?
Dette er en velskrevet og handlingsmettet kriminalroman med en historie som viser at mennesker kan skjule mange hemmeligheter og mørke handlinger. At skyggesidene i en lys og trivelig sørlandsby kan være så mørke, er ikke usannsynlig, men folk flest ønsker ikke å tenke det verste om sine naboer og bekjente – for i småbyene kjenner jo alle alle – eller gjør man det?

 

Omslagsillustrasjon: Ida Monrad Haugen

Foto: Ida Monrad Haugen